Nevada

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Nevada

Nevada eladó ingatlan

Nevada a Utah-i terület nyugati részéből és más szomszédos államoktól elkülönült: Kalifornia, Arizona

Nevada az Egyesült Államok egyik nyugati állama, amelyet nagy sivatagok jellemeznek, a nap 24 órájában nyitva tartó kaszinók és a szórakozás, amelyre a legnagyobb város, Las Vegas híres. Las Vegasban gazdag témájú szállodák és luxus üdülőhelyek találhatók, melyek a főcsík mentén találhatók: a Las Vegas Strip.

Ha érdekel a Nevada-ban lévő ingatlan, akkor ismernie kell az ingatlanpiac általános helyzetét.

Az árak itt vannak a második leggyorsabb országba, Seattle után. Nem várható rövid távú árcsökkentés, pontosan a következő két évben.

Az építők többet építenek, de nem hiszem, hogy elértük volna az inflációs pontot, vagy azt a pontot, ahol a csökkenő leltár megérinti az alját.

A Las Vegas otthoni építőiparát a recesszió során alapvetően eltörölték, mivel az értékesítés elpárolgott és az építők megszűntek.

Ma a Nevada-ban eladásra kerülő ingatlanok összege gyorsan növekszik, a vásárlók rekordárakat fizettek, és az építők továbbra is több földterületet gyűjtöttek össze.

A legaktívabb megye Clarké, ahol idén áprilisig 22% -kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, és áprilisban 374.440 dolláros átlagos eladási árat regisztrált, ami az előző évhez képest 11% -kal nőtt. év.

A Las Vegas-i ingatlanpiac 2018-ra nem csak hihetetlenül néz ki, hanem olyan hullámot vezet, amely 2021-ig könnyen folytatható, függetlenül attól, hogy mit csinál az Egyesült Államok. Meg kell jegyezni, hogy 2008-ban a Las Vegas volt az Egyesült Államokban a legsúlyosabban érintett ingatlanpiac, és elsőként rangsorolt ​​a foreclosures és a munkanélküliség között. Las Vegas újra feltalálta magát, és 2013-ban domináns erővé vált a város túlélésére és virágzására.

A Las Vegas-i ingatlanpiac lendületet nyer a gyorsan növekvő árakkal, valamint az építési és ingatlanértékesítés növekedésével.

  •  
    Nevada felé haladva. Külföldi és Nevada-ban él.

        Las Vegas: az Egyesült Államok második legnagyobb városa New York után, kétségtelenül a világ egyik legszebb városa. Az önkormányzatok híres életképes alternatívája lehet. Mire? Az élet megváltoztatása radikálisan! Nevada vásárlása valójában a kiváló befektetés mellett lehetővé teszi, hogy ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB